Comandes a domicili (en temps de crisi)

Avui canviem una mica el to de les nostres habituals publicacions per parlar-vos d’un projecte que vam engegar fa uns anys, i que continua vigent, la Cistella Verda. Com molts dels que ens seguiu sabeu, una de les nostres dedicacions principals (juntament amb la feina al camp i els mercats setmanals) és la preparació i repartiment de comandes a partir del nostre producte. Som una petita empresa familiar, amb molt pocs treballadors, i per això abastem, només i de moment, a dues poblacions: Sant Andreu de la Barca i Olesa de Montserrat.

 

Les circumstàncies del país i del món, que actualment estem vivint (i patint) ens han produït un augment molt important d’aquestes comandes de fruita i verdura a domicili, que intentem abastar com podem, amb la màxima professionalitat i respectant les mesures d’higiene recomanades. Actualment, no podem expandir el nombre de poblacions on repartir aquestes comandes (malgrat la demanda que tenim), però si us voleu posar en contacte amb nosaltres, arxivarem el vostre contacte per si més endavant poguéssim ampliar els municipis on repartir. Trobareu el nostre contacte a l’apartat “Contacte” d’aquesta pàgina web, i al final d’aquesta publicació. Si viviu a Sant Andreu de la Barca o Olesa de Montserrat i esteu interessats a rebre les vostres comandes a domicili, contacteu-nos i us afegirem al grup de la nostra Cistella Verda.

 

I per a tots aquells que ja sou clients habituals, i que patiu aquests dies els canvis en l’horari de repartiment habitual, donar-vos les gràcies per l’esforç que esteu fent, per posar-nos les coses més fàcils venint, amb un cop de cotxe, a recollir les vostres comandes; per adaptar-vos al pagament amb transferència bancària, per fer les vostres comandes amb temps perquè tinguem temps de preparar-les, i per rebre’ns, malgrat tot, amb el mateix somriure. Per continuar, en definitiva, confiant en nosaltres i en el nostre producte. Gràcies!

 

Celler de Cal Rossendo

644729812

cellercalrossendo@gmail.com

cellercalrossendo.com

@cellercalrossendo (on Instagram)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s